Streekproducten beleven in de Heurne

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Smits in de Heurne heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Van een tuinderij tot een veelzijdige duurzame streekproducent, verwerker van producten van eigen en andere streekproducenten en nu met een zeer uitgebreide nieuwe landwinkel.

Steeds meer consumenten zijn zich bewust van de kwaliteit van ons voedsel en willen weten hoe dit geproduceerd worden. Kopen bij de boer en eten in een streeklokaal wordt steeds populairder. Een uitdaging voor u als restauranthouder of kok?

Smits in de Heurne heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Van een tuinderij tot een veelzijdige duurzame streekproducent, verwerker van producten van eigen en andere streekproducenten en nu met een zeer uitgebreide nieuwe landwinkel.

Producten van echte vakmensen uit de streek:

In de winkel is een keur aan topkwaliteit streekproducten te vinden: groenten fruit, allerlei smaken en soorten zuivel, brood, vlees- en vleesproducten, Achterhoekse bieren en wijnen, sappen en nog veel meer…

Producten van echte vakmensen uit de streek: harde kazen van Weenink uit Lievelde, zachte kazen van Köning uit Zevenaar, geitenkazen van de Brömmels uit Winterswijk, schapenkazen van Ewout Erink.

Varkensvlees van de ’Goed gevulde’ uit Halle, of van Hofladen Slütter uit Bocholt. En ook vers rundvlees van het ras Blonde d’Aquitaine

Puur Achterhoeks brood van Bakkerij Het Goede met granen uit de Slaege in Silvolde. (leaflet Achterhoeks brood). En Achterhoekse koekjes uit Silvolde…

Achterhoekse bieren van Nathals, wijnen van wijngoed Montferland, wijngoed Laren, wijngoed te Hennepe.

Kom zelf proeven

Een aantal van deze producenten zullen ook aanwezig zijn op de streekmarkt rond de winkel, waardoor deze dagen een unieke gelegenheid bieden ook voor de horeca om de kwaliteit en de veelzijdigheid van streekproducten te ervaren en te overleggen met Smits hoe deze in te passen zijn in uw restaurant.

Tot ziens op 9 of 10 april in de Heurne